Ardahan’ın Hanak ilçesinde kuyumcu esnafı Erdal Kurukaya ile İl Genel Meclis üyeliği için seçime giden AK Parti, ilçede ilk kez İl Genel Meclis üyeliğini kazanmak istiyor.
Hanak’ta AK Parti Belediyeciliğin yanında İktidarın Hanak’ta kazanması gerektiğini, yıllardır iktidarın nimetlerinden faydalanmayan bir Hanak için yola çıktıklarını söyleyen AK Parti Hanak İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Erdal Kurukaya, Hanak seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde halkın kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini, İlçede halkın artık iktidarı iş başında görmek istediğini kaydetti.
Erdal Kurukaya 31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesi Hanak halkına seslenerek şu açıklamayı yaptı:
“İl Genelde artık Hanak iktidar olmak istiyor ve bunu başarmak istiyoruz. İl Genel Meclis üyesi adayı olarak sorunları biliyorum. Milletvekilimiz Sayın Orhan Atalay’ın destekleri ile köylerimizin sorunlarını çözeceğiz. Köylümüzle iç içeyiz, dertleriyle sürekli ilgileniyoruz. Ayrımcılık yapmadan, Türk, Kürt, Alevi diye kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit hizmet gitmesi noktasında çalışma yürüteceğim. Muhalefet partileri ve bağımsız adayların Hanak ilçemize katacağı hiçbir şey yoktur. Halkımız oynanan bazı ayak oyunları bozacaktır. Hanak’ta mutlaka AK Parti iktidarının kazanması gerekiyor. İktidar nimetlerinden Hanak ilçemiz ve köylerimiz faydalanmalıdır. Halkımızın bu konuda aklıselim bir davranış ortaya koyarak tercihini iktidardan yana kullanacağına inanıyorum. Tüm Hanak Halkının desteklerini bekliyorum. Tüm köylerimizin sorunları ancak iktidar partisinin gücüyle üstesinden gelinebilir. ”
HANAK HALKI İKTİDARIN HİZMETLERİNDEN YARARLANMAK İSTİYOR
Seçim çalışmaları kapsamında köy köy gezdiğini, vatandaşların sorunlarını dinlediğini aktaran Kurukaya, “Seçime kısa bir süre kala Hanak seçmenin kararını bizden yana kullanacağını sahada gözlemledim. İlçemiz neden diğer ilçeler gibi iktidarın kendisine sunduğu imkândan faydalanmasın. İnşallah bunu bu sefer Hanak halkıyla birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: