Ardahan'ın Çıldır ilçesine bağlı Kurtkale köyü, “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında düzenlenen renkli etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çıldır Kaymakamlığı'nın destekleriyle, Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ardahan Gençlik Merkezi (Çıldır Genç Ofis) tarafından organize edilen etkinlik, öğrenciler ve köy halkı tarafından büyük ilgi gördü.
Doğal güzellikleriyle dikkat çeken sınır köyü Kurtkale’de, okul bahçesine kurulan şişme oyun parkı çocukların neşesine neşe kattı. Gün boyu süren etkinlikte Gençlik Çalışanları, yüz boyama etkinlikleriyle öğrencilerin yüzlerinde renkli tebessümler oluşturdu.
Çocuklar; şişme oyun parkının yanı sıra futbol, voleybol ve ip atlama gibi çeşitli oyunlarla da doyasıya eğlendi. Güzel havanın da etkinliğe eşlik etmesiyle Kurtkale’de unutulmaz bir gün yaşandı.
Etkinlik boyunca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, okula sportif malzeme desteği sağlandı. Ayrıca öğrencilere balon, uçurtma ve kalem gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kurtkale Köyü Muhtarı Yaşar Bingöl de organizasyona destek vererek çocukların sevincine ortak oldu.
Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Korkut, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Amacımız mesafelere takılmadan her öğrencimize ve gencimize ulaşmak; onların sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlamak, hayallerine dokunmalarına yardımcı olurken mutluluklarına ve heyecanlarına da ortak olmaktır. Emeği geçen herkese kurumum adına çok teşekkür ediyorum.”
“Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, köyde yaşayan çocuklara moral ve motivasyon sağlarken, sosyal etkileşimi artıran örnek bir buluşma olarak hafızalarda yer etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: