2024-25 sezonu öncesi Galatasaray'dan ayrılan ve Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz ekibiyle geçirdiği bir yılın ardından Türkiye'ye döndü.
Fenerbahçe, Alexander Djiku ile yollarını ayırdı! Resmi açıklama geldiHaberi Görüntüle
Yaz transfer dönemi boyunca Fenerbahçe ile görüşen Aktürkoğlu, Avrupa'da transfer döneminin bitmesinden kısa süre önce kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzaları attı.
Milli ara nedeniyle Fenerbahçe ile ilk idmanı için beklemek zorunda kalan Kerem, bu hafta itibariyle Can Bartu Tesisleri'nde takımla antrenmanlara başladı.
MERT HAKAN İLE YAN YANA
İlk idmanında takımıyla samimi bir görüntü veren Kerem Aktürkoğlu, geçmişte Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde sık sık karşı karşıya geldiği ve tartışmalar yaşadığı Mert Hakan Yandaş ile sahadaydı.
İki oyuncu idman öncesinde el sıkıştı ve birbirleriyle ufak bir sohbette bulundu.
Sohbet esnasında çekilen videoda Mert Hakan'ın Kerem'e "Sen ben yok, Fenerbahçe var artık. Allah utandırmasın, kazasız belasız" dediği görüldü.
NELER OLMUŞTU?
Kerem Aktürkoğlu ile Mert Hakan Yandaş arasında 2023-24 sezonunun ikinci yarısında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden önce ve sonra olay yaşamıştı.
Derbi öncesi Galatasaray tribünlerine doğru tek başına yürüyen ve kendisine tepki gösteren taraftarlara Fenerbahçe armasını öperek cevap veren Mert Hakan, bu hareketi sonrasında aralarında Kerem'in de olduğu Galatasaraylı oyuncularla tartıştı.
Maçın ardından bir sosyal medya hesabı tarafından Kerem'in 'Korkak herif' dediği bir video yayınlandı, Mert Hakan Yandaş bu videoyu '5'e 1 dayak yerken' yorumuyla birlikte alıntılamıştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: