‘KENT KONSEYLERİ MASASI’NIN İLK TOPLANTISI ANKARA’DA YAPILDI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından kurulan ‘Kent Konseyleri Masası’nın toplantısı CHP Genel Merkezinde Türkiye Kent Konseyi Genel Başkanı Burak Taştan’ın katılımıyla yapıldı.
Yayınlanma :
27.06.2022 20:04
Güncelleme :
27.06.2022 20:04


Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un başkanlığında ve Yerel Yönetimler Heyeti üyesi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile birlikte “Kent Konseyleri Masası”nın ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Türkiye Kent Konseyi Genel Başkanı Burak Taştan; “Ülkemizin Ana Muhalefet Partisi görevini üstlenen ve ülkenin yönetimine talip olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kent Konseyleri Masası’nı kurması, yerelde katılımcı demokrasiyi önemsediğinin önemli bir göstergesidir. Bizler bu ülkenin geleceği ile ilgili verilecek her türlü görevden onur duyarız, hayırlı olsun” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: