Kars Ardahan Eğitim Vakfı (KAREV), Ramazan ayının birleştirici ruhunu düzenlediği görkemli bir iftar programıyla taçlandırdı. KAREV Başkanı İlter Avşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, bölgenin tanınmış isimleri eğitim projeleri için tek yürek oldu.
İstanbul’da Kars ve Ardahanlıları bir araya getiren programa iş, siyaset ve medya dünyasından önemli isimler katıldı. Programda; Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, NOW TV Haber Genel Yayın Yönetmeni hemşerimiz Doğan Şentürk, Nefes Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Çekmeköy Belediye Başkanı hemşerimiz Orhan Çerkez ve KAREV Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri yer aldı.
İftar programında konuklara hitap eden KAREV Vakfı Başkanı İlter Avşar, vakfın bölgedeki eğitim seferberliğine vurgu yaptı. Avşar, yönetim kurulu üyelerine ve destekçilere teşekkür ederek "Ramazan’ın birlik, dayanışma ve paylaşma ruhunu kıymetli kurulumuz ile aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün sadece ekmeğimizi değil, evlatlarımızın geleceği için hazırladığımız projelerimizi de paylaştık. Eğitim adına yapılabilecek yeni çalışmalar ve iş birlikleri üzerine oldukça verimli bir fikir alışverişi gerçekleştirdik" dedi.
Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen buluşma, KAREV’in geleceğe yönelik eğitim stratejilerinin değerlendirildiği bir platforma dönüştü. Katılımcılar, bölge gençlerinin eğitim imkanlarının artırılması ve vakfın yeni projeleri üzerine kapsamlı görüşmeler gerçekleştirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: