JANDARMA: ÇEKİÇ, BIÇAK VE PENSEYE EL KOYDU
Yayınlanma :
03.08.2021 13:15
Güncelleme :
03.08.2021 13:15


Ardahan İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile Posof İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışma neticesinde Posof İlçe Merkezinde ikamet eden şüpheli bir şahsın evini silah tamir atölyesi olarak kullanmak suretiyle, ruhsatsız tabanca ve av tüfeği bulundurduğu, kurusıkı tabancaların namluları üzerinde oynama yaparak kurusıkıdan bozma tabancaya çevirmek suretiyle satışa hazır hale getirdiği ayrıca kullanılması ve bulundurulması yasak olan kesici ve delici aletlerin üretimini yaptığı yönünde bilgisine ulaşıldı.
Elde edilen bilgiler doğrultusunda Savcılık talimatıyla alınan arama kararına istinaden Posof İlçe Merkezinde ikamet eden şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 6 adet 7.65 mm. Çapında tabanca fişeği, 5 adet kasatura, 4 adet kama, 21 adet tabanca yapımında kullanıldığı değerlendirilen yay ve muhtelif miktarlarda silah tamir ve üretim malzemesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: