İSTANBUL ARDAHAN İL DERNEĞİ, ARDAHAN'A ÇIKARMA YAPTI
Merkezi İstanbul Pendik’de bulunan ve Başkanlığını Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Deniz Aydemir’in yaptığı Ardahan İli Kültür ve Turizm Derneği yönetimi Bal Festivalinde Ardahan’a çıkarma yaptı.
Yayınlanma :
14.08.2022 14:53
Güncelleme :
14.08.2022 15:01


Ardahan İli Kültür ve Turizm Derneği yönetimi Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut ve çok sayıda yerel yöneticiyi ziyaret ettiler.
İstanbul Ardahan İl Derneği, “Okunmamış her kitap yenidir, kitaplarınızı köy okullarımızda ki öğrencilerle paylaşmak ister misiniz ve bir kitap bin çocuk, bir çocuk bin umut” temasıyla Ardahanlı köy çocukları için başlattığı kitap kampanasında toplanan kitaplar Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut’a teslim edildi. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan İli Kültür ve Turizm Derneği’ne üye oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: