
Ardahan ve Kars illerinin yemek kültürünü birçok ulusal kanalda tanıtan, özellikle bölgemize has kahvaltısıyla yerel ürünlerimizin tanıtımına büyük katkı sağlayan Avşar Kaz Tandır’ın sahibi İlter Avşar, 1 Haziran itibarıyla lezzetli menüsü ile müşterilerini ağırlamaya başladı.
Kaz eti yemekleriyle adeta bir marka olan, kaz etini tüm dünyaya tanıtarak bölge üreticisine ciddi katkı sağlayan, bölgemizin balı, kaşarı ve organik doğal ürünlerinin pazarlanmasına vesile olan İlter Avşar, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan magazin televizyonu Uçan Kuş programında Ardahan ve Kars yemek kültürünü tanıtarak önemli mesajlar verdi. Avşar’ın TV’lerdeki tanıtımı, ulusal kanalların reyting yapmasına neden oluyor.
Menüsünde Kars ve Ardahan’ın yöresel kahvaltısı başta olmak üzere, Kete feselli, Kaz eti, Piti Bozbaş ve Umaç helvasını da bulunduran ve bölgemizin lezzetlerini gurbette yaşayan hemşehrilerimizin ayağına, yani deniz kenarına ulaştıran Avşar, pandemi süreciyle birlikte normalleşen hayatla tanıtım etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor.
Adres: Yalı Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 66 Maltepe İstanbul
Rezervasyon için lütfen arayınız: 0 216 459 44 04
Yorumlar
Kalan Karakter: