İLÇELERE DOĞALGAZ VERİLMESİ KONUŞULDU MU?
Yayınlanma :
30.05.2022 12:59
Güncelleme :
30.05.2022 13:11


Gürcistan üzerinden ülkemize giriş yapan ve ilimiz sınırlarında yer alan Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı ve Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) istasyonlarının güvenliğine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Posof ilçesindeki BOTAŞ’a ait istasyonda gerçekleştirilen toplantıda İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü personeli ve istasyon koruma müdürlüğü tarafından güvenlik tedbirleriyle ilgili sunum gerçekleştirilerek, değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantı sonrası Vali Öner ve beraberindeki heyet, BOTAŞ İstasyon sahasını gezerek, istasyon Müdürü Vehbi Özgür Serintuna’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Buradaki programında ardından beraberindekilerle birlikte Damal ilçesindeki TANAP CS1 Kompresör İstasyonunu ziyaret eden Vali Öner, istasyonda incelemede bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Öte yandan Posof, Damal, Hanak ve Çıldır’da yaşayan vatandaşların bir an önce ilçelerine doğalgazın verilmesini isterlerken, “Boru Hatları Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı” bu konunun görüşülüp görüşülmediği merak konusu oldu.
Toplantıya; Vali Hüseyin Öner’in yanı sıra Vali Yardımcısı Vekili Haluk Koç, ilçe Kaymakamı Ahmed Çelik, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, jandarma ve BOTAŞ yetkilileri katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: