HAYDİ ÇALIŞANLAR PAMUK ELLER CEBE!
Yayınlanma :
12.10.2021 16:11
Güncelleme :
12.10.2021 16:11


"KAMU ÇALIŞANLARI ÖĞRENCİLERE YARDIMCI OLSUN"
Son derece kısıtlı imkanlar dâhilinde güç bela okumaya çalışan üniversite öğrencilerinin derdine kısmen ortak olan bazı esnaf ve vatandaşlar ses getirecek bir çağrıda bulundu.
"İMECE USULÜ BİR FON OLUŞTURULMALI"
Ardahan'da ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların her ay kendi istekleri doğrultusunda maaşlarından 10'ar, 20'şer lira kesinti yapılması halinde oluşturulacak bir fon sayesinde onlarca, yüzlerce öğrenciye katkı sağlayacağını öneren vatandaşlar, bu konuda gereken hassasiyetin gösterilmesini istiyorlar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: