Ardahan’ın Halilefendi Mahallesinden adaylığını açıklayan Alaaddin Boy, alışılmış beyanatların dışında yaptığı projeleri ile kamuoyunun ilgisini çekmeyi başardı. Bilgi ve birikimi ile her kesimin takdirini kazanan muhtar adayı Boy, seçimlerin favori adayı olarak da gösteriliyor.
“MAHALLEMİZLE VALİLİK VE BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ”
Uzun zamandır seçimlere hazırlandığını söyleyen Halilefendi Mahallesi Muhtar adayı Alaaddin Boy, muhabirimize yaptığı açıklamada mahallenin sorunlarını ve çözüm önerilerini sıraladı.
Boy “ Muhtarlık öç alma, kavga etme, bilek güreştirme ve bireysel düşünüp bencil davranma makamları değildir. Bu sebeple mahallemizin İMAR-ALTYAPI-KALDIRIM-AYDINLATMA-TEMİZLİK-GÜVENLİK ve bil cümle sorunlarının çözülebileceği BELEDİYE ile VALİLİK Makamlarına uzlaşı sağlayıp köprü kuracağız. Mahallemizin genel ve ortak sorunlarından, mahalle halkımızın bireysel sorunlarına kadar bütün sorunları ilgili kurumlara taşıyıp tek tek takip edip çözüme kavuşturacağız” dedi.
“İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN HAKLARINI KORUYUP KOLLAYACAĞIZ”
Halilefendi mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara, Valilik-Belediye ve diğer kurum ve kuruluşların sağladığı imkân, olanak ve yardımları insan onuruna yakışır şekilde ulaştıracağını da söyleyen Muhtar Adayı Alaattin Boy, “Halilefendi mahallemizin her bir ferdine eşit muamele edeceğiz, özellikle mahallemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın haklarını ve devlet kurumlarının yaptığı yardımları şov yapmadan, fotoğraf çektirmeden, insanlık onuruna dokunacak her türlü reklamdan uzak bir şekilde onları rencide etmeden ve ayrım yapmaksızın ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.
“MAHALLEMİZİN TARIM ARAZİLERİ DIŞARIDAN GELENLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMEYECEK”
Halilefendi mahallesinde hayvancılık yapan mahalle sakinlerinin ve arazi sahiplerinin haklarının da korunacağını vurgulayan Boy, “Çiftçi Malları Koruma Kurulu Başkanlığı ile koordineli çalışıp, tarla ve çayırlarımızın korunması, kontrolü ve meralarımızın verimli kullanılması için gerekli tüm çalışmaları yapıp vatandaşı asla mağdur etmeyeceğiz. Yaz aylarında dışarıdan hayvan getirtilmesini kesinlikle önleyeceğiz. EKİM-KASIM ve MART-NİSAN aylarında İl Tarım Müdürlüğüne resmi yazıyla başvuru yapıp işletmesi olan ve ayrıca işletmesi olmayıp mahallemizde oturup hayvancılık yapan vatandaşlara ait hayvanların kulak küpe numaraları ve sayıları kontrol altında tutulacak. Çobanlarla yapılacak olan sözleşme ve senetlere madde eklenerek dışarıdan hayvan getiren çoban veya çobanlara gerekli yaptırımlar uygulanacaktır. Damızlık hayvan dışında olan ticari büyük ve küçük baş hayvanların 15 Mayıs ve 15 eylül arası meralarımızı gerçek ihtiyaç sahibi olan damızlık üreticilerine terk etmeleri sağlanacaktır. Ticari anlamda hayvancılık yapan komşularımızın da bu zorunluluğa uymaları için gerekli görüşmeler yapılacaktır” açıklamasında bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: