HALİLEFENDİ MAHALLESİ BAŞIBOŞ MU?
Yayınlanma :
08.07.2021 15:08
Güncelleme :
08.07.2021 15:08


Halilefendi Mahallesinde yaşayan ve mahallenin sorunlarına duyarlılığıyla tanınan Alaaddin Boy, Muhtar Yaşar Ekmekçi hakkında şikayetlerin olduğunu, Başkan Faruk Demir tarafından makamından kovulduğunu, Ekmekçi’nin insanları kandırdığını ve mağdur ettiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:
“31 Mart 2019 tarihinde Halilefendi Mahallesi muhtarlığını kazanan zat, ilk hafta hızını alamayıp göreviyle uzaktan yakından ilgisi olmamasına rağmen ve sadece şov yapmak amacıyla kalenin etrafının çöpünü temizledi, ikinci hafta şehitliğin önünü temizledi. Aradan 2 ay geçti Ardahan Belediyesine gitti, aynı yıl Bal liginde şampiyon olan Hoçvanspora 25.000 TL maddi destekte bulunulması üzerine ve kendisinin de bir spor kulübü yönettiği için aynı maddi desteği belediye başkanından emri vaki gibi istemesi üzerine başkan tarafından makamdan kovulduğunu herkes biliyor.
3 yıla yakın bir zamandır görevini icra ettiğini zanneden bu şahsın tamamen ırkçı ve şövenist bir anlayışla hareket ettiğini herkes biliyor. Adam kayırmacılık, bu bana oy verdi o vermedi, bana oy verene her türlü yardımcı olurum, vermeyenle ilgilenmem şeklinde hareket ettiğini bilmeyen yoktur herhalde.
Gel gelelim esas meseleye,
Baş sorunlarımızdan olan Tarım ve Hayvancılık sorunu git gide derinleşmiş, bu yıl ki kuraklığın da etkisiyle görevini yapamaz hale gelmiştir. Görevini yapamadığı gibi komşu köy muhtarlarına kendi mahallesini kötüleyen ve hatta şikâyet ettiren bir pozisyona gelmiştir.
Gelişen olaylar ve hakkında onlarca şikayet bulunan muhtarın her an görevden el çektirilmesi söz konusu iken en iyi ihtimalle önümüzdeki seçime kadar kendisinin istifa etmesi ihtimali bile gündeme gelebilir. Çünkü Kanundan bihaber, Yasadan ve yetkilerinden bihaber. Çünkü yalan söyleyerek insanları istismar ve rahatsız ederek seçildi. Çünkü mahalleyi yönetebilecek kabiliyeti, donanımı, vizyonu yok.
Milletin 3-5 ineği kuraklıktan dolayı dağda taşta perişan olurken, kendisi ve yakın çevresinin malı henüz biçilmeyen çayırlarda otluyor.
Mahalle bunu da sağduyuyla yenecek sabırda ve güçtedir elbette. Bu günlerde geçecek ve bıldırcının ömrü tarla biçilende belli olacak. Kalın sağlıcakla ve Sabırla.” (ALAADDİN BOY)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 5
Kalan Karakter: