Ardahan’da Niyazi Mısri Kız öğrenci Yurdu yerleşkesinde özel güvenlik görevlisi tarafından yaralı halde bulunan yavru kartal, tedavisi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Yayınlanma :
16.06.2025 09:51
Güncelleme :
16.06.2025 09:51
Ardahan Merkezde bulunan Niyazi Mısri Kız öğrenci Yurdu yerleşkesinde çevre kontrolü yapan güvenlik görevlisi, yaralı halde bir yavru kartalla karşılaştı. Güvenlik görevlisi kartala su ve yiyecek verdikten sonra, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.
Ekipler tarafından teslim alınan kartal, gerekli tedavileri ve bakımı yapıldıktan sonra tekrar doğaya salınacak.
İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: