GÖLELİ AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Yayınlanma :
27.06.2021 13:18
Güncelleme :
27.06.2021 13:18


Ardahan'ın Göle ilçesinde esnaflık yapan Deniz Kılıç, ailesiyle birlikte tatil yapmak üzere dün Hopa'ya doğru seyir halindeydi. Her şey yolunda giderken Kılıç ailesini kısa süre sonra kötü bir sürpriz bekliyordu.
Sürücü koltuğunda Deniz Kılıç'ın bulunduğu otomobil, Artvin Borçka'da yer alan Borçka tüneli çıkışında karşı yönden gelen tıra çarpmamak için yoldan çıktı. Kılıç'ın kız kardeşinin kaburgalarının kırıldığı olayda otomobil hurdaya döndü. Hafif sıyrıklarla kazayı atlatan Deniz Kılıç ve ailesi ambulanslarla Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Haber: Özgür Evliyaoğlu- Ardahan Haber Foto: Göle Objektif
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: