Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takılan Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, dün döndüğü Göle'de Ak Parti Teşkilatları ve halkın katılımıyla davul-zurna eşliğinde karşılandı.
Karşılama törenine; Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın, Göle İlçe Başkanı Sinan Karatay, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, İl Genel Meclis Üyesi Suat Hancıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Saadet Atalay, İl ve İlçe teşkilat mensuplarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.
Göle girişinde karşılanan Başkan Budak, Ak Partililerle kol-kola geldiği Cumhuriyet Meydanında Gölelilerle kucaklaştı. Bayram havasının yaşandığı Göle’de partililer davul zurna eşliğinde halay çekip dans etti.
Karşılama töreni ardından Ak Parti İlçe binasına geçen kalabalığa konuşma yapan Ak Parti Göle İlçe Başkanı Sinan Karatay, ''Sayın başkan büyük Ak Parti ailemize hoş geldiniz. Yeşil Göle’mizde bugün tarihi bir anı yaşıyoruz. Belediyeyi yeniden partimize kazandırmanın gurunu yaşıyoruz. Sosyal medyada çıkan yazıların ötesinde biz başkanla Göle'nin hizmetine bakacağız'' dedi.
HAKAN AYDIN: GÖLE BELEDİYESİ ESER HİZMETİNE YENİDEN KAVUŞACAK
Ak Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın ise konuşmasına Filistin vurgusuyla başladı. Göle Belediyesinin yeniden AK Partiye geçmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Aydın, “Bir kez daha kıymetli başkanımıza AK Parti Ailemize hoş geldin diyorum. Ak Parti sadece Türkiye partisi değil, dünyanın en büyük partisidir. İnşallah Belediye Başkanımız AK Partimizin eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla kıymetli hemşerilerimize önemli hizmetler sunacaktır. Bizler de AK Parti hükümetleri ve AK Parti ailesi olarak, Göle Belediye Başkanımız Gökhan Budak’ın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız biliyor, kamuoyu biliyor: Yaparsa AK Parti yapar” ifadelerini kullandı
BAŞKAN BUDAK: AK PARTİ SAFLARINA KATILMAKTAN GURUR DUYUYORUM
AK Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak ise konuşmasına “Ak Parti’ye katılmaktan onur duyuyorum, cesareti olan gelsin ben buradayım” diyerek başladı.
Budak konuşmasının devamında ise" 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Başkanı seçildim. Her kesime dokundum, her partiden oy aldım. Herkesten Allah razı olsun. Bugün Ak Parti saflardan olmaktan onur ve gurur duyuyorum. CHP'nin 44 belediyesini kapı-kapı dolaştım hiçbiri para vermedi, bana sıcak davranmadılar. Bundan böyle Göle için, hizmet için Ak Partiyle gönül birliği ile yol yürüyeceğim. Sosyal medya trolleri, klavye kabadayıları gücünüz ve yüreğiniz yetiyorsa ben buradayım gelin. Göle'ye ahde vefa borcum var onu ödemek için, hizmet için Ak Parti’deyim, buradayım'' ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: