15-22 Nisan Turizm Haftası boyunca, Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Uğur Dede'nin rehberliğinde Ardahan'ın turistik potansiyelini keşfetmek için Çıldır ve Posof ilçelerinde gazeteciler ile birlikte kısa bir gezi düzenlendi.
Çıldır ilçesinde hizmet veren Taş Konak'ta düzenlenen kahvaltının ardından, gazetecilere bölgenin turistik mekanları tanıtıldı. Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu'nun da eşlik ettiği gezide, Posof ilçesine geçilerek bayrak tepesi ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından, Posof'ta bulunan Sevahil Otel'de akşam yemeği programı düzenlendi.Programın sonunda, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek adına Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Ardahan'ın tanıtımında önemli rol oynayan basın mensuplarına teşekkür belgelerini takdim etti.
Gazetecilere teşekkür belgelerini sunarken Kasımoğlu, "Ardahan'ımızın gelişimine büyük katkı sağlayan ve özellikle şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini herkese ulaştırdığınız için teşekkür ederim. Bundan sonra yapacağınız çalışmalarda size kolaylıklar diliyorum. Birlikte çalışarak, memleketimize daha iyi hizmetlerin gelmesinde önemli bir role sahip olabiliriz" ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: