İstanbul Göle Dernekler Federasyonu, geleneksel hale getirdiği burs destekleri kapsamında, üniversite öğrencilerine yönelik “Bir Öğrenci Okut, Geleceğe Umut Ol” programı çerçevesinde bu ay da burs ödemelerini gerçekleştirdi. Kurban Bayramı öncesinde yapılan bu destekle, 75 üniversite öğrencisinin hesaplarına burs ödemeleri yatırıldı.
Federasyon Genel Başkanı Eren Küpeli, yaptığı açıklamada eğitimin öncelikli bir konu olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
“Yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle, hem verdiğimiz sözleri yerine getirmenin hem de gençlerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ay da burslarımızı öğrencilerimize ulaştırdık. Eğitime katkı sunan, çocuklarımızın hayallerine ortak olan kıymetli iş insanlarımıza ve hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum.”
2024-2025 eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğini hatırlatan Küpeli, öğrencilere iyi tatiller, velilere ise emeklerinden dolayı teşekkür etti. Gelecek yıl için yeni projelerin hazırlandığını belirten Küpeli, eğitim odaklı çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurguladı:
“Verdiğimiz sözleri şükürler olsun ki bir bir yerine getiriyoruz. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Tüm hemşehrilerimizin destekleriyle bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Birlik ve dayanışma içinde daha güçlü bir gelecek inşa edeceğiz.”
Küpeli, açıklamasını Kurban Bayramı’na yönelik iyi dileklerle sonlandırdı:
“Şimdiden tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, sağlık, huzur ve dayanışma dolu nice bayramlar diliyoruz.”
Yorumlar
Kalan Karakter: