Ardahan'ın temel geçim kaynaklarından olan hayvancılık sektöründe 15 yıl boyunca AKTAŞ ET kasabı olarak hizmet veren Erkan Aktaş, Kaptanpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde yeni bir işletme açarak Ardahanlılara ve il dışından gelen misafirlere Ardahan etinin kalitesini taddıracak.
Türkiye'nin doğal ve organik et ambarı olarak bilinen Ardahan'da taze kesim et ve et ürünlerini müşterilerine sunmak için iddialı bir şekilde sektöre giriş yapan Erkan Aktaş, "İlimizin temel geçim kaynaklarından biri olan hayvancılık sektöründe yıllarca kasap olarak hizmet verdim. İl dışından gelen bazı misafirlerimizin Ardahan etinin tadını buradaki işletmelerde bulamıyoruz serzenişi üzerine bu sektöre girmeye karar verdim. KOSGEB desteği ile yüzbin liraya mal olan yeni işletmemiz bir hafta içinde halkımızın hizmetine girecektir. Biz Ardahanlılar çok iyi biliyoruz ki, ilimizdeki etin tadı il dışından gelen etlerin tadından çok farklı ve daha lezzetlidir. Bunun sebebi ise hayvanlarımızın tamamen doğal ortamda beslenmesi ve organik olmalarındandır. Hem Ardahanlı vatandaşlarımıza hemde ilimize gelen misafirlere gerçek Ardahan etinin tadını günlük taze kesim et çeşitleriyle taddıracağız" dedi.
İki katlı bir binada hizmete açılacak olan Aktaş Et Mangal'da sabah kahvaltısı ile başlayıp günlük taze kesim kırmızı etin dışında yine günlük kesim tavuk ürünleri de müşterilerinin hizmetine sunulacak. Müşteriler mangal başında kendi etlerini kendileri pişireceği gibi masa servisi ve telefonla sipariş hizmeti de verilecektir.