CHP Ardahan 22-23 ve 24 dönem Milletvekili Ensar Öğüt, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Başta İstanbul olmak üzere, Ankara, Kocaeli ve Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde partisi CHP için seçim çalışmalarını yürütüyor.
3 dönem Ardahan’ı TBMM’de temsil eden ve Ardahan’ın başta hayvancılık olmak üzere tarım, sosyo-ekonomik ve diğer sorunlarını mecliste sürekli dile getiren, şehri iyi bir şekilde temsil ederek Ardahanlıların gönlünde taht kuran Ensar Öğüt, bir Genel Başkan edasıyla Türkiye’nin birçok farklı noktasında partisi için gecesini gündüzüne katıyor.
Ardahan’da Faruk Demir’le seçime giren CHP’nin seçim çalışmalarına destek olmak için daha önce Ardahan’a gelen Ensar Öğüt, kendi seçim bölgesi olmak üzere, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Bursa ve ilçelerde sevenleriyle toplantılar yapıp Belediyeleri CHP’ye kazandırmak için elini taşın altına koyuyor. CHP Göle, Hanak, Damal, Posof, Çıldır ve Köprülü belde Belediyelerine destek vermek için önümüzdeki hafta şehre teşrif edecek olan Öğüt’ün esnaf ziyareti de gerçekleştirmesi bekleniyor.
Ardahan’ın dışa açılan marka yüzü olarak lanse edilen ve kendisinden yardım isteyen her vatandaşa ayrım yapmadan eşit bir şekilde desteğini esirgemeyen Ensar Öğüt, hala daha Ardahanlıların gönlünde sıcaklığını taze bir şekilde koruyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: