Göle Belediyesinin 29 Ekim tarihinde yaptığı Hizmet binası açılışına yoğun mesaisi nedeniyle katılamayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ın Ardahan ziyareti netleşti.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç'la birlikte Ardahan'a gelecek olan Bakan Bayraktar, Ardahan ve ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak.
Milletvekili Kaan Koç’un daveti üzerine Ardahan’a gelecek olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın şehrin enerji ve altyapı projeleri hakkında önemli açıklamalar yapması bekleniliyor.
Vekil Koç’un geçtiğimiz aylarda Enerji bakanlığına yaptığı ziyarette “Adım Adım Ardahan” vizyonuyla başlattığı yatırım hamlesi ete kemiğe bürünüyor.
Göle Belediyesi’nin hizmet binası açılışı için 29 Ekim’deki Ardahan ziyaretini yoğun mesaisi nedeniyle 21 Kasım 2025 Cuma gününe erteleyen bakan Bayraktar’ın ziyareti öncesi AK Parti teşkilatlarında da hummalı bir çalışma başlatıldı.
Bayraktar’ın Ardahan programı kapsamında Göle Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali’ni de ziyaret edeceği öğrenildi. Ziyarette ayrıca Hanak, Damal ve Çıldır ilçelerinde yürütülen doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyecek Bakan Bayraktar’ın bölgedeki doğalgaz kullanımının artırılması ve halkın daha temiz, ekonomik enerjiye erişimi için bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: