Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi Ardahan İl Başkanı Orhan Gökdemir önümüzdeki hafta sonu basın mensuplarıyla yapılacak toplantı hakkında haber sitemize açıklamalarda bulundu.
Gökdemir, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin’in de katılacağı toplantıda ülke gündemi, Ardahan'ın temel sorunları, işsizlik, ekonomi ve partinin ildeki sorunların çözümüne yönelik kapsamlı değerlendirmelerde bulunulacağını bildirdi.
Son yerel seçimlerinle Ardahan’da 3’ncü parti konumuna gelerek yükselişini sürdüren DEVA Partisi Ardahan İl Başkanlığı görevini devralan iş insanı Orhan Gökdemir, kentin çözüm bekleyen sorunları için harekete geçti.
Bu çerçevede Ardahan’daki basın mensuplarına partinin çalışmaları ve gündemdeki konulara ilişkin çözüm önerilerinin dile getirileceği toplantının önemine değinen Gökdemir, “13 Aralık 2025 günü Genel Başkan Yardımcımız Sayın İdris Şahin’in de katılacağı buluşmada ilimizdeki basın mensuplarımızla bir araya geleceğiz. Acil çözüm bekleyen sorunları kamuoyu gündemine taşıyacağız ve gazetecilerin sorularını cevaplayacağız. Ardahan’ın genel durumunu masaya yatırıp analizini yapacağız. İlimizde ciddi ekonomik sorunlar var. Buna bağlı olarak da işsizlik ve göç sorunu çözüm bekleyen konular arasında yer alıyor. Sizin aracılığınız ile ilimizdeki tüm basın mensuplarını toplantımıza bir kez daha davet ediyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: