Damal Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan fiyat regülasyonu uygulamaları, halkın kaliteli ve uygun fiyatlı yemeklere erişimini kolaylaştırıyor. Daha önce Halk Ekmek ile atılan adımların ardından, şimdi Halk Lokantası ile benzer bir başarıya imza atıldı.
Karagöz Et Lokantası, dört çeşit yemeği 150 TL gibi erişilebilir bir fiyatla Damal halkına sunmaya başladı. Belediye yetkilileri, asıl başarının yalnızca belediyenin yemek sunmasıyla değil, esnafla halk arasında adil bir denge kurularak mümkün olmasında yattığını vurguladı.
Bir Damallı vatandaş, uygulamayı değerlendirerek, “Damal’da artık uygun ve kaliteli yemeğe ulaşmak çok kolay. Belediye ve esnafın iş birliği sayesinde Karagöz Et Lokantası’nda dört çeşit yemeği 150 TL’ye yiyebiliyoruz. Bu gerçekten çok kıymetli” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: