CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık’ın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlediği CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı. 2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı’nın açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TMB Başkanı Mithat Yenigün yaptı.
CNR Emlak – 5. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen 2. Uluslararası CNR İstanbul Emlak Zirvesi yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü bir araya getiriyor.
Yabancı yatırımcılar Türkiye’de
CNR Emlak Fuarı’nın ikinci gününde Ülke Forumları ” Yatırım ve İş Fırsatları” konu başlıklı seminer ile konuk ülkeler kendi ülkelerine olan yatırımları ve bu yatırımlardan Türkiye’ye doğabilecek iş fırsatlarını anlatacak. Ülke Forumları kapsamında konuk olacak ülkeler arasında Nijerya, Katar ve İsviçre’nin ülke temsilcileri katılımcı inşaat firmaları ile ikili iş görüşmesi fırsatı bulabilecekler.
23 – 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen CNR Emlak 2017’yi 50 bin kişinin ziyaret ettiği öğrenildi.
CNR Emlak Fuarı : Türkiye’nin En Kazançlı Gayrımenkul Vitrini!..
Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer alacağı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen CNR Emlak 5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı 23 – 26 Kasım 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşti.
Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 4 bin 960’ı yabancı olmak üzere toplam 16 bin 255 kişi ziyaret etti.
Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan CNR 5. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı”, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilen fuara, Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. CNR Emlak Fuarı’nı 4 bin 960’ı yabancı olmak üzere toplam 16 bin 255 kişi ziyaret etti. Fuara, yerli-yabancı yatırımcıların yanı sıra firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen çok sayıda konut alıcısı da büyük ilgi gösterdi. Özellikle yabancı alıcılar tarafından satın alınan konutlar fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü.
%100 TÜRK SERMAYESİ VE GLOBAL İŞ ORTAKLARI İLE PREMAR
CNR Emlak – 5. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen 2. Uluslararası CNR İstanbul Emlak Zirvesi yatırımcıları arasında yerini alan Premar Gayrimenkul Danışmanlığı Firmasının sahibi Ardahanlı hemşerimiz Özgür Erdem İncesu, “Premar; Avrupa ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada emlak zinciri kurmakta olan yeni nesil bir gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 40 yıllık deneyimi ile bugün 2. jenerasyonunu yaşayan, “müşteri odaklı yaklaşım, sürekli gelişme, ekip ruhu, yaratıcılık ve şeffaflık” kavramlarını şirket politikasının merkezine yerleştiren PREMAR, Türkiye gayrimenkul sektörüne kazandırdığı ilklerle fark yaratmaya devam ediyor” dedi.
PREMAR’IN ASIL HEDEFİ, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GAYRİMENKUL HİZMET ŞİRKETİ OLMAKTIR
Gayrimenkul, Türkiye’de her geçen gün daha da büyüyen bir sektör olarak göze çarpıyor diyen İncesu: “Dev projelerin, dev yapıların, dev yatırımların her gün arttığını gözlemliyoruz. Bu büyümeyi fark eden yabancı yatırımcılar Türkiye’yi adeta bir gayrimenkul limanı olarak görüyor.
PREMAR, TÜRKİYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN İLK EMLAK ZİNCİRİ
Gayrimenkulleri değerlendirmek, alım-satım-kiralama hizmeti vermek niyetindeler. %100 Türk sermayesiyle Ankara merkezli olarak kurulan Premar’ın en asil hedefi, yabancı rakiplerinin arasında Türkiye’nin en büyük gayrimenkul hizmet şirketi olmaktır. Bu hedefi gerçekleştirirken “glokal” kavramı; “global iş ortaklarının lokal tecrübe ve sermaye ile bir araya gelmesi” Premar için hayati öneme sahiptir” şeklinde konuştu.
CNR Emlak Fuarı’na kimler katıldı?
- Premar Gayrimenkul
- Atış Yapı
- Arena Petrol Yat. İnşaat Tic. San. A.Ş
- Balıkesir Toplu Konut A.Ş
- Boray Emlak
- Bosphorus İnşaat
- Gop Plevne
- Casada Yapı İnşaat
- T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
- Dalyan Çevre İnşaat
- Dede Gayrimenkul Yatırım İnşaat
- Era Real Estate Türkiye
- Essenora
- Estate Republıc Turkey
- Lapseki 1915
- Franchise Market Türkiye
- Gayrimenkul Hukuku Araş. Dern. Enst.
- Gaziosmanpaşa Belediyesi
- Genyapı Taş Proje ve Uygulama
- Gusto Mimarlık
- Hacı Tur. İnşaat
- Misal İstanbul – Proje Beyaz
- İnşaattürk Dergisi
- Muzaffer Nak. Emlak
- Opi İnşaat
- Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü
- We Haliç
- Yıldırım Belediyesi
- Yelkovan Gruo
- Altes Alüminyum İnşaat
- Yediyol Şirketler Grubu
- Ömür İstanbul – Efitaş İnşaat
- Engin Gayrimenkul
- Erden Gayrimenkul
- İdealist İnşaat
- İva Gayrimenkul
- Lalesaray İnşaat
- Marmara Yapı
- Mist İnşaat
- Omia İnşaat
- One Chance İnşaat
- Project İstanbul
- Yeşilvadi Gayrimenkul
- Yirmidört Gayrimenkul
- 2S Gayrimenkul
Yorumlar
Kalan Karakter: