CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuksuz yargılanmasını ve bir an önce erken seçim yapılması için başlattığı imza kampanyası tüm yurtta olduğu gibi Ardahan’da da start aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay, tutuklanan İBB Başkanı ve partisinin Cumhurbaşkan adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan imza kampanyası için ilk imzayı atarak vatandaşları kampanyaya katılmaya çağırdı.
Parti binasında düzenlenen imza kampanyasının ilk gününde vatandaşların ilgisi yoğun oldu. CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kampanya da, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Başkan Onay, sosyal medya hesabından duyurduğu imza kampanyasında demokrasi ve adalet vurgusu yaparak, İmamoğlu’nun serbest bırakılması için çağrıda bulundu.
Onay, “Cumhurbaşkanı adayımı yanımda, sandığı önümde görmek için imza kampanyasını başlattık. Hukuka, akla ve vicdana aykırı bir şekilde tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu'na destek için bütün hemşerilerimizi İl ve ilçe başkanlıklarımızda imza kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: