Göle Haber gazetemizi ziyaret eden CHP Göle İlçe Başkanı Uğraş Güvercin Muhabirimiz Ömer Turan'a 1 Kasım seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak seçim sürecinde destek olan herkese teşekkür etti.
CHP Göle ilçe başkanı Uğraş Güvercin başarıya giden yolda inanmak başarının bir habercisiydi diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“1 Kasım seçimlerinde Ardahan’da kaybettiğimiz milletvekilliğini kazanmanın verdiği mutluluğu ve sevinci yaşıyoruz. Büyükelçi Öztürk Yılmaz'ın adaylığı açıklandığı zaman arkadaşlarla toplanıp kaybettiğimiz milletvekilliğini tekrar kazanacağımıza inanmış ve çalışmalarımızı bu inanç ve bu inanmanın bizde doğurduğu azim ve üstün gayretle yapmaya başlamıştık. O gün bizim kazanacağımıza olan inancımız bu günkü başarımızın habercisiydi. Sonuç olarak Öztürk Yılmaz'ı meclise gönderirken iktidar olamamanın buruk sevinciyle vekilimiz Ardahan ve ilçelerine hizmet etme gayreti içinde çalışacaktır.
Bunun yanı sıra memleketimize yeni bir siyasi vizyon kazandıracağına ve Ardahan'ı gerek ulusal gerekse uluslar arası arenada gündeme taşıyacağına ve yeni bir perspektifle memleketimize yapılacak yatırımların önünü açacağına ve Ardahan'ın sorunlarının altında yatan en büyük sıkıntısı olan istihdam sorununun çözümüne katkı sunacağı ve ülke siyasetinin parlayan bir yıldızı olacağı inancını taşırken seçim süresince benimle beraber gece gündüz demeden çamur çiğneyen çalışma arkadaşlarıma, Göle dışında olup destek sunan yoldaşlarımıza, partimize teveccüh gösterip oy veren seçmenlerimize teşekkür ederim”