Göle Ziraat Odası Başkanı Cemil Budak Çiftçi sorunlarının masaya yatırıldığı Doğu Anadolu Bölge toplantısına katıldı.
Toplantıya, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Erzincan, Erzurum ve Kars’ta bulunan 44 Ziraat Odası’ndan Oda Başkanları katıldı. Bölge toplantısında, çiftçi sorunları masaya yatırıldı. Toplantıların ardından hazırlanacak raporlar ilgili bakanlıklara sunulacak
Ankara – 11.10.2018 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Doğu Anadolu Ziraat Odaları Bölge toplantısı, Ankara’da yapıldı.
TZOB Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Erzincan, Erzurum ve Kars’ta bulunan 44 Ziraat Odası’ndan Oda Başkanları katıldı.
Doğu Anadolu Bölge toplantısında, çiftçi sorunları masaya yatırıldı. Toplantıların ardından hazırlanacak raporlar, ilgili bakanlıklara sunulacak.
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın, tarım ve hayvancılık konusunda yaptığı değerlendirmenin ardından il temsilcileri söz aldı. Ziraat Odası Başkanları illerin tarım, hayvancılıktaki sorunlarını ve çiftçi taleplerini dile getirdiler.
Toplantıda Ardahan Ziraat Odası Başkanı Latifsah Sural ve Göle Ziraat Odası başkanı Cemil Budak da söz alarak Gölgeli ve Ardahanlı Çiftçilerin yaşadığı sorunları anlatarak çözüm önerilerinden bahsettiler.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: