Çekim İnşaat'ın Kongre Caddesinde yapacağı yeni konut projesinin temeli atıldı. Mimarisiyle Caddenin çehresini değiştirecek proje kamuoyunun dikkatini çekti.
Firma sahibi Abdullah Çekim’in de katıldığı temel atma töreni sonrası sahada hummalı bir çalışma başlatıldı. İnşaat şantiyesinde görev alan mimar ve mühendislerle birlikte onlarca kalıp ve beton ustası ise iş başı yaptı.
Çekim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çekim yeni proje hakkında muhabirimize yaptığı açıklamada; “Firma olarak katma değeri yüksek projelerimizin birine daha başladık. Diğer projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de yatırım yapmak ya da konut sahibi olmak isteyenlere en uygun koşul ve fiyatları sunacağız” dedi.
Projenin lokasyonu ve nitelikleri hakkında da bilgi veren Abdullah Çekim, “Konum olarak Ardahan’ın katma değeri en yüksek caddesinde yani merkez bir lokasyonda yer alan projemiz, 2+1 ve 3+1 daireler ile iş yerlerinden oluşacak. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte Kongre caddesinin değerinin daha fazla artıracağına inanıyorum. Bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm hemşerilerimizi satış ofisimize bekliyoruz” dedi.
Firma ortaklarından Abdullah Çekim’in oğlu Muhammed Çekim ise ürettikleri projelerle insan hayatına değer katmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Ardahan’da yaptığımız her proje kuşkusuz bizim için değerlidir. Fakat bazı projelerimiz var ki, manevi olarak yaşattığı mutluluğu kelimelerle anlatmak imkansız. Kongre caddesindeki bu projelerimizde onlardan biridir. Burada hak sahiplerine yüksek konforlu bir yaşam alanı sunacağız. Bu aynı zamanda yüksek getirili yatırım fırsatlarını da içeriyor. Bu proje ile farkımızı bir kez daha ortaya koyacağız. Mimarisi, prestijli konumu, ferah oturumu, şık dış görünümü ve oda planlarıyla yüksek konforun standartlarını Çekim İnşaat olarak yeniden belirleyeceğiz. Projemiz bittiğinde kongre caddesinin çehresi çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.
Firmanın yeni projesinde kalıp ustası olarak görev alan Tekin Özer ise, “İnşaat sektöründe yaklaşık 30 yıldır çalışıyorum. Bugüne kadar yüzlerce konutun yapımında yer aldım. Bu yıl Çekim inşaat firmasıyla çalışmaya başladım. Kullanılan malzeme ve kalite konusunda taviz vermeyen bir firma ile çalışmaktan çok memnunum. Sağ olsun firma sahibi Abdullah bey ve oğulları inşaatta kullanılan tüm malzemelerin eksiksiz ve standartlara uygun olmasına özen gösteriyorlar. Buda yaptığımız işin güvenliğini ve sağlamlığını ortaya çıkartıyor” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: