Ardahan Telekom Müdürüne saldırdıkları iddiasıyla iki kişi tutuklanarak Ardahan Kapalı Cezaevine konuldular.
Bilindiği gibi Ardahan İl Telekom Müdürü Zafer Tahiroğlu geçtiğimiz gün Ardahan Ağır Ceza Reisi ile birlikte bir pastanede çıkarken, saldırıya uğramış, Tahiroğlu aldığı darbelerle hastanelik edilmişti.
Polisin yaptığı incelemelerde Tahiroğlu’na saldıranların ve darp edenlerin Ferhat Kaya ve Barış Altun’un olduğu tespit edildiği ve gözaltına alınıp, savcılığa çıkarıldıkları, ardından da bugün tutuklandıkları öğrenildi.
Ağır Ceza Reisi: ‘Ben saldırıya uğramadım, görgü tanığıyım’
Yaşanan olayda Tahiroğlu’nun yanında olan ve onunda saldırıya uğradığı belirtilen Ardahan Ağır Ceza Reisi Kemal Subaşı yaptığı açıklamada, kendisinin saldırıya uğramadığını, Tahiroğlu saldırıya uğrarken olay yerinde bulunduğunu ve olayda görgü tanığı olduğunu açıkladı. Tutuklan Ferhat Kaya’nın eski DTP Ardahan İlçe Başkanı olduğu bunun yanı sıra Barış ve Demokrasi Partisi’nin Parti Meclis Üyesi olduğu da öğrenildi.