Geçtiğimiz hafta Cuma günü Ardahan Haber Gazetemizin gündeme getirdiği "Belediye Başkanına soruşturma izni istendi" yönündeki haberi doğrulayan Belediye Başkanı Faruk Köksoy; “Soruşturmalar doğru, bu tür durumların normal, Ardahan'da şikayet olaylarının çok yaşanmasından dolayı bu tür durumlarla hemen her kes karşılaşıyor. Yapılan her işin yasal olduğunun altını çiziyorum ve önemli bir durumun olmadığını belirtmek istiyorum.
Gelecek yıl yapılacak olan çalışmaların ön hazırlıklarını yapmaya başladıklarını söyleyen Köksoy projelerin hazırlanması halinde kaynak bulmanın daha kolay olacağını söyledi.
Ardahan'da mevcut olan sorunlardan habersiz olan Başkan Köksoy, fırınların kafalarına gör ekmek fiyatlarında değişikliğe gitmesinden bahs etmemesi dikkat çekti.
Bilindiği gibi Ardahan'daki fırın sahipleri bir araya gelip tekli ekmeği çift ekmek olarak piyasaya sürmekteler.
Hayvan pazarını en az 10 defadır ağzına dolayan Başkan Köksoy, şimdiye kadar her hangi ciddi bir projenin altına imza atmadığı görülmektedir.
Alt yapısı bitmeden yolların üst yapısını yarım yamalak yaptıran Başkan Köksoy, bu çalışmadan da muvaffak olamadı. 29 Mart Yerel seçimlerinde Ardahan Belediye Başkanlığını kazanan Köksoy, kamuoyu tarafından hala benimsenmediği ortaya çıktı.
Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Saffet Kaya vari “altını çiziyorum” demesi Köksoy’un Kaya’nın kişisel emirleriyle hareket ettiği ileri sürülüyor.