15 Temmuz 2016 tarihinde dinci terör örgütü Fetullahçıların darbe kalkışmasının halk tarafından bastırılmasının 8. Yılında ülkenin dört bir yanında olduğu gibi ilimiz ve ilçelerinde de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Bu etkinlikler kapsamında Ardahan’ın Hanak İlçesinde Belediye Başkanı Erdal Kurukaya’nın organize ettiği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü gece nöbetinde vatandaşlara seslendi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü destan olarak nitelendiren başkan Kurukaya, “15 Temmuz 2016 tarihinde milletimiz ve ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı durmuş, canı pahasına devletine demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz direnişi, asılar boyu unutulmayacak bir destandır. Ülkemizin geleceğine, birliğimize ve demokrasimize karşı girişilen bu hain darbe kalkışması sırasında, Çanakkale ruhuyla direnişe geçerek vatan için çekinmeden canlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: