Ankara’ya İller Bankasının daveti üzerine giden Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan’ın var olan sorunları konusunda sıkıntıların giderilmesi için gittiği öğrenildi.
Ardahan ilimiz için önemli olan bazı projeler hakkında yetkililerle görüştüklerini ve olumlu sonuçlar aldığını söyleyen Köksoy; “Kent merkezinin yarım kalan kanalizasyon projesi ile ilgili İller Bankasında toplantıya katıldık. İlimizde toplam 22 Bin KM kanalizasyon yapılacak. Yine Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili önemli kararlar alındı ve bu proje bundan sonra uygulamaya alınacak. İlimize doğal gazın verilmesi ve imar ile ilgili proje çalışmalarımızda oldu. Ardahan’ın en önemli sorunlarını Ankara’da masaya yatırdık ve yaklaşık 10 Trilyonluk bir kaynak üzerinde yoğunlaştıklarını” ifade etti.
Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un il dışında olması nedeniyle yerine Belediye Meclis Üyesi İstif Hoş vekalet ediyordu. Başkan Köksoy, Cuma günü Ardahan’a dönerek görevine başladı.