31 Mart Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Posof Belediye Başkanı seçilen Erdem Demirci Posofluların yoğun olarak yaşadığı Bursa’yı ziyaret etti. İnegöl Posoflular Derneğinin daveti üzerine Bursa’ya giden Başkan Erdem Demirci, burada dernek üyelerinin düzenlediği toplantıya katıldı.
Bursa’daki Posofluların nüfusuna dikkat çeken Başkan Demirci, hemşerilerinin ilçeyle olan bağları nedeniyle teşekkür etti. Posof’un kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında dernek yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunan Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci hemşerilerine ilçeye yatırım yapmaları çağrısında da bulundu.
İnegöl Posoflular Dernek Başkanı Ayhan Çamlıdağ’da dernek toplantısına katılan Posof Belediye Başkanı Demirci’ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “Posof Belediye Başkanımız Erdem Demirci, İnegöl Posoflular Derneğimizin düzenlediği toplantıya katılarak, dernek üyelerimizin ve hemşerilerimizin talep ve isteklerini dinledi. Belediye Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkan Demirci’nin Posof ilçemize yapacağı güzel çalışmaların her zaman destekçisi olacağız” açıklamasında bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: