Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ikinci yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Demirci yayınladığı mesajında, deprem felaketinin tüm Türkiye’yi derinden sarstığını vurgulayarak, böylesi acıların tekrar yaşanmaması için alınacak önlemlere de dikkat çekti.
Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci sosyal medya hesabından yayınladığı anma mesajında şunları dile getirdi:
“6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 11 ilimizi derinden sarsan büyük depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Depremden etkilenen tüm kardeşlerimize sabır ve dayanma gücü diliyor, bir daha böylesi acıların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: