Başkan Demir, bıçaklı kavgada hayatını kaybeden belediye personeli Güntay Hoş’un ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Hoş ailesinin acısını paylaştı. Başkan Demir, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında ise mesai arkadaşı Güntay Hoş’un hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
DEMİR, “TARİFİ İMKÂNSIZ BİR ACI YAŞIYORUZ”
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Çok üzgünüm, tarifi imkânsız bir acı yaşıyoruz. Belediye personelimiz ve yakın çalışma arkadaşımız, sevgili Güntay Hoş kardeşimizi dilim varmıyor ama kaybettik. Hoş ailesi, akraba ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.
Damal ilçesindeki özel bir mekânda iki grup arasında çıkan tartışmada kalbinden bıçaklanan Ardahan Belediye personellerinden Güntay Hoş, olay yerinde hayatını kaybederken, V.G isimli diğer belediye personeli ise ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.
Yorumlar
Kalan Karakter: