İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Serhat Ardahanspor, Başkan çıkmazındayken takıma sahip çıkan iş insanı Aykut Karagöz, Ardahan TV’nin canlı yayın konuğu oldu.
Kulübün sıkıntılı süreçlerinde elini taşın altına koyup takıma destek olan Karagöz, bir vefaya daha imza attı. 2023-2024 sezonunda da takıma sahip çıkmak için kolları sıvayan Başkan Karagöz, Başkan arayışında olan takıma Başkan adaylığını açıklayarak taraftarın gönünde taht kurdu.
Geçtiğimiz hafta Ardahan TV’nin canlı yayınında tüm bilinmeyenleri cevaplayan Başkan Karagöz, Milletvekilleri Kaan Koç ve Özgür Erdem İncesu’dan da tam destek aldı. Yoğun reyting alan Ardahan TV’de ki canlı yayın programında taraftarların mesajlarına da cevap veren Başkan Karagöz, Serhat Ardahanspor’u başarıya ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in 2023-2024 sezonunda Serhat Ardahanspor’un konaklama ve yemek ihtiyacını karşılayacağı öğrenilirken, İş insanı Aykut Karagöz Ardahan TV’nin canlı yayınında şunları söyledi: “Ankara’da milletvekilimiz Kaan Koç ve Özgür Erdem İncesu ile görüştüm. Maddi manevi destek olacaklarının sözünü aldım. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’de kulübün tesis ve yemek ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Hep beraber İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Serhat Ardahansporu 3. Lige çıkaracağız. Bu iş bir kişinin yükleneceği ve altında çıkacağı bir olay değildir. Hep birlikte el ele vererek ilimizin göz bebeği takımımıza sahip çıkacağız.”
Yorumlar
Kalan Karakter: