BAŞKAN DEMİR’DEN, AB’YE YEŞİL IŞIK
Yayınlanma :
12.02.2021 22:04
Güncelleme :
12.02.2021 22:04


Landrut ile bir süre görüşerek, yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Demir, Kafkasya’ ya açılan 2 sınır kapısı, enerji koridoru ve Bakü-Tiflis-Kars demiryolunun geçiş merkezi olan Ardahan’ın ülkemiz, AB ve bölge için önemini anlatarak Ardahan’a davet etti.
Ziyarette, Landrut’a Damal Bebeği ve yöresel ürünler hediye eden Başkan Demir, çevre, temiz enerji ve süt ürünleri üzerinde fikir alışverişinde bulunarak, fizibiliteleri bitmek üzere olan çok sayıdaki projeyi Landrut’a göndereceğini söyledi. Başkan Demir, sıcak karşılama ve misafirperverliği için Landrut’a teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: