31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde partisinden yeniden aday adayı olan Mevcut Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Kars İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Onur Uludaşdemir ile görüştü.
Kars'ta 14 Mayıs Genel seçimlerinde CHP'den ikinci sıra Kars Milletvekili adayı da olan Onur Uludaşdemir daha sonra yapılan Kongrede CHP Kars İl Başkanlığına seçilmişti.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ankara’ya hareket öncesi gittiği Kars’ta CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek burada il başkanı Onur Uludaşdemir’e yeni görevinde başarı temennilerinde bulundu. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Kars İl Başkanlığı ziyareti hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şunları aktardı, “CHP Kars il başkanlığımıza seçilen, Onur Uludaşdemir’e tebrik ziyaretinde bulunduk. Genç, dinamik, heyecanlı, idealist ve herkesi kucaklayan başkanımızla kıs sürede olsa sohbet ettik. Kendisi için kişisel kariyer planı yerine Kars’ta CHP’yi nasıl başarılı yapabilirim gayretinde olması, Kars için benimde umutlarımı yeşertti. Yolun açık olsun başkanım. Ardahan olarak üzerimize ne görev düşüyorsa dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız. Ve yanındayız.”
Yorumlar
Kalan Karakter: