Ardahan’ın Damal ilçesinde belediye projelerinin ardı arkası kesilmiyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile belediyenin kapılarını halka açan başkan Çamliyurt’un çalışmaları kısa sürede halkın takdirini kazandı.
“Kent Lokantası” adıyla düşük gelirli vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamak için 2022 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından ilk kez uygulamaya konulan ucuz yemek hizmetini ilçesine getiren Damal Belediye başkanı Kemal Çamliyurt, vatandaşlara piyasa fiyatlarının altında kaliteli yemek yeme fırsatı sundu.
Belediye bünyesinde haftanın 6 günü (pazar günleri hariç) hizmet verecek Halk Lokantasının bu haftaki menüsünü sosyal medya hesabından duyuran başkan Çamliyurt, 4 çeşit yemek ve tatlıdan oluşan tabldotun fiyatının ise 150 lira olduğunu bildirdi. Tüm vatandaşları halk lokantasına davet eden belediye başkanı Çamliyurt Halk Lokantasında lüks ve israfın olmadığını kaydetti.
Başkan Çamliyurt, “Biz sofrayı kurduk, sıra sizde Damal. Halkın sofrasını halkla birlikte kurmanın, Halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dört çeşit doyurucu, lezzetli ev yemeği sadece 150 lira, lokantamızda lüks yok, israf yok. Burada emek var, vicdan var, paylaşmanın bereketi var. Bu mutlulukta, bu sofrada hep birlikteyiz. Tüm hemşerilerimizi Halk Lokantamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan Karakter: