AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette, şehirdeki esnafın durumu, talepleri ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu.
Birlik Başkanı İskender Alihanoğlu ve yönetimiyle gerçekleştirilen görüşmede, Ardahan’ın ekonomik ve sosyal gelişimi için atılabilecek ortak adımlar değerlendirildi. Ziyaretin ardından açıklama yapan İl Başkanı Hakan Aydın, “İstişare kültürünü esas alarak, şehrimizin tüm dinamikleriyle iş birliği içinde, Ardahan’ımız ve ülkemiz için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Misafirperverliklerinden ötürü Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İskender Alihanoğlu ve ekibine teşekkür eden Aydın, AK Parti teşkilatı olarak sahada, vatandaşla iç içe olmaya ve çözüm odaklı çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: