Kızılcahamam’daki üç günlük İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampı’na katılan AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda istişarelerde bulundu.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampı başladı. Üç gün sürecek olan kampa katılan il başkanı Aydın, genel merkez yöneticileriyle çeşitli temaslarda bulundu.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün başkanlığında gerçekleştiren kampta, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yapılan istişare ve değerlendirme toplantılarında, teşkilatların saha çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin stratejiler masaya yatırıldı.
Ardahan İl başkanı Hakan Aydın, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu bilgileri paylaştı, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından düzenlenen İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampı’nda Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, Önceki Dönem Manisa Milletvekilimiz Sayın Uğur Aydemir başkanlığında, Bölge İl Başkanlarımızla birlikte toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda vatandaşlarımızın, illerimizin ve bölgemizin sorunları, talepleri ve hükümetimizce devam eden bölgesel yatırımlar ve diğer başlıklarla ilgili genel değerlendirme ve istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: