Ensar Öğüt Konağı’nda yapılan toplantıya Başkan İskender Alihanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Müzeyyen Çiftçi Yolaçan, Eren Demir, Özkan Karakaya, Barış Bilgin, Fırat Alıcı ve Ensar Öğüt katıldı.
Toplantıda 2025-2026 sezonu öncesi Serhat Ardahanspor’un yol haritası, transferler, tesisin eksiklikleri, teknik ekip ve futbolcu transferleri başta olmak üzere ulaşım ve barınma konuları masaya yatırıldı.
Kulüp Başkanı Alihanoğlu, geçtiğimiz hafta İstanbul’a yaptığı ziyaretin detaylarını yönetim kurulu üyeleriyle paylaşarak tüm işadamlarına çağrıda bulundu. Başkan Alihanoğlu Ardahan’ı 3’ncü lige çıkarmak için şehrin tüm bileşenlerinin elini taşın altına koyması gerektiği mesajını verdi.
Serhat Ardahanspor’un sezon öncesi tüm eksikliklerinin giderilmesi ve ligde şampiyon olması için yönetim olarak üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu vurgulayan başkan Alihanoğlu, “Yeni yönetim olarak bugün ilk toplantımızı yaptık. Sezon öncesi yapılması gereken çalışmaları masaya yatırdık. Kulübün geleceğiyle ilgili önemli kararlar aldık. Önümüzde uzun bir liste var. İşe takımın teknik kadrosunu belirleyerek başlayacağız. Ardından futbolcu transferleri, ulaşım ve barınma konularındaki ihtiyaçları gidereceğiz. Bu takım şehrin takımı. Serhat Ardahanspor yönetimi olarak herkesin desteğine ihtiyacımız var. Elbirliği içinde takımımızı yeni sezonda hedefine ulaştıracağımıza olan inancımız tamdır. İş insanlarımızın şehrin takımına sahip çıkmaları ve desteklerini bekliyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
Öte yandan kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi, “2025-2026 sezonu çalışmalarımız başlamıştır. Yönetim Kurulumuz oluşturulmuş, sezon için teknik heyet ve futbolcu görüşmelerine başlanmıştır. Yeni sezonda takım otobüsü içinde söz alınmış olup, aracın sezon başında kulübümüze kazandırılması planlanmaktadır" denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: