AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, yarın halk oylamasına sunulacak olan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini vatandaşlara anlatarak Ardahanlılardan referandum oylamasında evet isteyecek.
Başbakan Binali Yıldırım Ardahanlılara; Tarım, turizm, ulaştırma, lojistik ve dış ticaret alanlarında yapılacak olan yatırımların müjdesini vermek ve referandum süreci nedeniyle halka seslenmek üzere yarın Ardahan da olacak.
Yarın Ardahan’da olması planlanan Başbakan Binalı Yıldırım, Kongre Caddesinde PTT binası önünde saat 13:00'da halka hitap edecek.
Başbakan Yıldırım, Ardahan merkezde gezeceği yol güzergahının içler acısı olması dikkat çekerken, yetkililerin bozuk yolları nasıl kapatacakları ise merak konusu oldu.
"Türkiye’yi yeni bir yönetim anlayışı ile dünyanın en saygın ülkelerinden biri haline getirmek amacıyla hazırlanan ve TBMM tarafından da kabul edilerek 16 Nisan ’da yapılacak referandum öncesi sisteme ilişkin geniş açıklamalarda bulunacak.
Haber/Foto: Fırat Aktaş
Yorumlar
Kalan Karakter: