Dostlar Düğün salonunda gerçekleşen geceye Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Ardahan 1. Sıra Milletvekili Adayı ve aynı zamanda KAŞKAR SÜT MAMÜLLERİ Yönetim Kurulu Bşk. Hakan Çapan, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fakir Yılmaz, Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, Ardafet Onursal Başkanı Güven Doğruyol, Senemoğlu Köyü Derneği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Göle Engelliler Derneği Başkanı Selçuk Yeni ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iş adamları Bayram Durmuş, Yarcan Tan ve bir çok Ardahanlı gecede hazır bulundu.
İstanbul Avrupa yakası Ardahanlılar Dernek Başkanı. Yavuz Uzunkaya; ”Bugün Derneğimizin ilk gecesi kutlamak için bir aradayız. Hemşeri derneklerinin düzenlemiş olduğu bu tarz etkinliklerin amacı dostlukları pekiştirmek sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve gurbetteki üyelerini buluşturmaktır. Bununla birlikte asıl üstlendiği görev kültürünü korumak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Bizlerde yönetim olarak bu amaçla yola çıktık. Buğun buraya bu denli katılımın olması bizlere ayrı bir güç verdi üstlenmiş olduğumuz bu görevi Allah’ın izni ile başarıyla en iyi şekilde yürüteceğimize inanıyoruz. Bu güzel gecede emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerime, bizi yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gecemizin hayırlara vesile olması dileğiyle iyi eğlenceler iyi akşamlar diliyorum” dedi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu gecede emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Altunay: “Kısa bir sürede gelişip değişen Sultangazi´nin yeni yüzünün örnek alındığını ve yeni projelerle Sultangazi´nin cazibe merkezi olacaktır” dedi.
BAL KAŞAR VE KAZ TAVAN YAPTI
Gecede yöresel sanatçıların seslendirdiği türkülerle Ardahanlılar halay çekerek eğlendiler. Gecede yardım amaçlı başlatılan kampanya büyük ilgi gördü. Ardahanlılar Engelliler Derneğinin ihtiyacı olan 10 adet tekerlekli sandalyenin beş tanesi hayırsever iş adamları tarafından temin edilirken geri kalan beş adet sandalyeyi Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay karşıladı. Gecede İş adamlarına açık artırmada Ardahan´ın simgesi olan kaz, Bal ve meşhur Kaşkar kaşarı satışı yapıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: