Başkan Faruk Köksoy’un bizzat katıldığı çalışmaların yaklaşık 10 gün daha sürmesi beklenirken, yolların asfaltlanmasından vatandaşlar memnun. Ancak, mevcut asfaltın bozulmaması için ikinci katmanın kar yağmadan atılmasını aktaran vatandaşlar, Belediyeye ikinci katmanın ne zaantılacağını soruyorlar!
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte altyapıya yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, vatandaşların bu çalışmalardan memnun olduğunu söyledi.
Valilik arkasındaki yolun ulaşım için önemli bir nokta olduğunu dile getiren Köksoy, 'Buraya yönelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Yol şu an sorunsuz hale geldi. Ayrıca bu yolla bağlantılı yollarla ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ardahan'ı ulaşımda sorunsuz bir konuma getirmek önceliğimizdir” diye konuştu.
Köksoy, havaların durumuna göre altyapı çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.