Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ardahan’a özgü Kaz/Kavlica Bulgur Pilavı/Ardahan Yufka Gevreği ve Un Helvasını içeren Mutfak Çalışması yapıldı. Ürünlerin pişiriliş ve servis süreçleri anlatıldı.
Ardahan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Hürriyet Çimen refakatinden, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde, Ardahan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünce hazırlanan yöresel yiyecekler misafirlere ikram edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: