Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği’nin başkanlık seçimi bugün başladı. Seçim kapsamında sandıklar kurulurken, oy kullanma işlemi de başladı. Esnaf ve oda üyeleri, birlik başkanını belirlemek için sandık başına giderek oylarını kullanıyor.
Seçimde, mevcut Başkan İskender Alihanoğlu ile Candar Yılmaz başkanlık için yarışıyor. Her iki aday da Ardahan esnafının desteğini alarak birliğin yönetimini üstlenmeyi hedefliyor.
Sabah saatlerinden itibaren başlayan oy kullanma sürecinde katılımın yoğun olduğu gözlemlenirken, vatandaşlar demokratik haklarını kullanarak tercihlerinde bulunuyor. Seçim sürecinin sakin ve düzenli bir şekilde devam ettiği öğrenildi.
Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayımına geçilecek ve sonuçlar kamuoyuyla paylaşılacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: