2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı uyum haftası kapsamında, Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Polis Evi’nde gerçekleşen programa, yeni eğitim hayatlarına adım atan öğrenciler öğretmenleri ve velileriyle birlikte katıldı. Etkinlikte öğrenciler hem keyifli anlar yaşadı hem de emniyet teşkilatının çalışmaları hakkında bilgilendirildi.
Ardahan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, miniklerle bir araya gelerek polislik mesleği ve emniyet birimlerinin görevleri hakkında kısa bilgiler verdi.
Etkinliğin sonunda polis ekipleri, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onların yüzlerini güldürdü.
Yorumlar
Kalan Karakter: