Ardahanlı Kasap Kadın Semrah Doğan, FOX TV’de yayınlanan, “Çağla İle Yeni Bir Gün” programında etin pişirilmesi ve püf noktaları konusunda izleyicileri ekrana kilitledi ve yoğun tebrik telefonları aldı.
Ardahanlıları gururlandıran ve yaptığı işle büyük başarılara imza atan 21 yıllık kasap Semrah Doğan, İstanbul Bağdat Caddesinde The Istanbul Butcher’da Cheff Semrah olarak kariyerine emin adımlarla yürüyor.
Etin pişirilmesi ve püf noktaları konusunda izleyicilere bilgi veren Ardahanlı Kasap Kadın Semrah Doğan, etin yağlı yenmesi ve güne sabah kahvaltısıyla et yiyerek başlanması gerektiğini anlattı. Ardahan’dan getirdiği tereyağıyla cızırtı yemeğini yapan Ardahanlı Kasap Kadın Semrah Doğan, Ardahan’ın yöresel ürünlerini da tanıtarak ilimizin reklamına yer verdi.
Programa dahil olan Prof.Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, Kasap Kadın Semrah Doğan’ın et konusunda verdiği bilgilerin doğru olduğunu, hayvansal yağın aslında insanlara kötü gösterilip margarin ve diğer zararlı yağlara yönlendirildiğini vurguladı.
Programda kendine has menüsü ve teknikleri ile füme cheddar ve kuzu etinden cızırtı yemeği yapan Kasap Kadın Doğan’ın, birbirinden güzel yemeklerine Çağla Şikel hayranlığını gizlemezken, programı büyük beğeni ile izleyen yurt içi ve dışındaki binlerce vatandaş, FOX TV’yi arayarak tebrik ettiler.
Programdan sonra FOX TV Genel yayın yönetmeni Ardahanlı hemşerimiz Doğan Şentürk’e teşekkür eden Ardahanlı Kasap Kadın Semrah Doğan, Şentürk’le birlikte memleketle ilgili görüş alış verişinde bulundular. Doğan, ayrıca Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya ile habercilik üzerine sohbet etti.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: