CHP Ardahan eski İl Başkanı İlimdar Senem, CHP Merkez İlçe eski Yöneticisi Uğur Kaçar ve CHP eski Merkez İlçe Başkanı Nehir Ziya Alpaslan CHP Ardahan İl Başkanlığı için adaylığını açıkladılar.
CHP eski İl Başkanı İlimdar Senem: Demokrasi adına yeniden adayım
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adayı İlimdar Senem Demokrasi adına tekrar CHP´den aday olduğunu beyan etti.
7 Haziran seçimleri öncesi çeşitli gerekçeler öne sürülerek Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığı görevinden alınan İlimdar Senem tekrar aday oldu.
Adaylığını açıklamasının ardından Çıldır Manşet Gazetesine açıklamalarda bulunan Senem " Cumhuriyet Halk Partisin de siyasete başladığım ilk günden beri bulunduğum her görevde demokrat yaklaşımları ve eşitliği ön plana çıkararak hareket ettim ve bu çizgimden ayrılmadım. İl Genel Meclis Üyesi ve İl Başkanlığı görevimde her CHP´liye eşit mesafede davranarak özellikle delegelerimizin yönetimde söz sahibi olması konusunda büyük mücadeleler verdim. Bu mücadeleler sonucunda birçok yeniliği imza attık. Biz eşitlik ve delegelerin düşüncelerini ön plana çıkarma çabası içerisinde hareket ederken birilerinde koltuk sevdalarının da gözdağı vermiş olduk. Bu kişiler delegeden destek alamayacağının farkına varınca çeşitli entrikalara girdiler. Kendi sonlarını da kendileri hazırlamış oldular.Cumhuriyet Halk Partisini tekrar bütünleştirmek ve sosyal demokrat anlayış doğrultusunda hareket eden birisi olarak tekrar aday oldum. Takdir kıymetli delegelerimizindir. Ümit ediyorum ki delegelerimiz de gerçeklerin farkındadır. Çoğulcu bir anlayışla Cumhuriyet Halk partisini Ardahan´da hak ettiği noktaya ulaştıracağız” dedi.