Kıvılcımın kimin yada kimler tarafından ateşlendiğini, gelinen sürecin tehlikeli gelişmelere gebe olduğunu belirtmek istiyorum. Öğrenci olaylarıyla başlayan kentin cadde ve sokaklarına taşınan kavgaların tüm insanları huzursuz ettiği gözlemlenirken, acilen önlemlerin alınması zorunluluğu doğmaktadır.
Şehrin bir çok cadde ve sokağına yansıyan, ilde huzursuzluğun artmasına neden olan bu kavgaların yatıştırılmasında büyük çaba harcayan Ardahan Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz’ın tek başına çabalarının yetersiz olduğu görülürken, kentin ileri gelen idarecilerin de bu huzurun yeniden tesis edilmesi için güvenlik güçlerine yardım ve olayların bir daha olmaması için çare arayışına girmelidirler.
Ardahan’da bulunan tüm kamu kurum amirlerinin sağduyu çağrısı yapması gerektiğine inandığımız şu günlerde hiç bir şey olmamış gibi yan gelip yatanları da görmek mümkün..
Ardahan’da başta Vali, Belediye Başkanı, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, kıvılcımla başlayan ve yakıcı ateşe dönen ve organizeli olduğu iddia edilen tehlikeli gelişmelerin önüne geçmeleri istenmektedir. Yarın çok geç olmadan diyerek!..